Et nytt norsk gruveselskap

Det er med glede at vi ser ting som skjer i den norske kryptoverdenen. Et flott initiativ av Steve, Tore og Magnus på CryptoNor.no.

Her er noen opplysninger om selskapet.

CryptoNor bringer mining til folket!

Norges første storsatsing på cryptomining er like rundt hjørnet. Firmaet skal hete Cryptonor, og er startet av tre norske karer ved navn Steve, Tore og Magnus.

Selskapet har som mål å kunne tilby mining tjenester, både til den vanlige mannen i gata, og investorer som vil investere større summer i den nye teknologien. Selskapet vil også være en aktør som gir informasjon, støtte og tjenester rundt cryptomiljøet.

Cryptocurrency og blockchain teknologien har kommet for å bli, og mining er ikke noe som kommer til å forsvinne. Dette ser ut til å bli «den nye oljen», og Norge er nødt til å hive seg på utviklingen.

Mange land har allerede satset stort på blockchain teknologien og kryptovaluta, og markedet har kommet til et punkt hvor det nå er forbi en hver tvil at det er penger å hente. Satser man stort vil man kunne tjene mye, ikke bare på kort sikt men i lang tid fremover også. Man vil også kunne være med på å forme utviklingen framover.

Guttene som starter CryptoNor har fulgt med på teknologien og markedet i mange år, og har satt opp mining maskiner på egenhånd. De har kunnskapen og kompetansen til å satse stort, og har valgt å gå sammen for å spre mining eventyret til folket.

Selskapet er for øyeblikket i oppstartsfasen, så dette er en gyllen mulighet for å bli med tidlig i løpet.

www.CryptoNor.no

investering@CryptoNor.no

kundeservice@CryptoNor.no

By | 2017-11-13T11:58:13+00:00 august 29th, 2017|Arkiv, Nyheter|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.