Nye styremedlemmer søkes

Ønsker du å bli med og styre foreningen?

Følgende styremedlemmer har fullført oppgaven på egen anmodning: Sikander Lhote, Audun Gulbrandsen, Stein Håvard Ludvigsen. Vi ønsker å takke dem for deres engasjement som styremedlemmer og ønsker dem lykke til med sine andre forpliktelser.

Norges Bitcoin- og Blockchainforeningen er en raskt voksende forening. Vi søker nå nye, drevne kandidater fra hele landet til å være med å lede foreningen. Vårt styremøte kan holdes virtuelt slik at alle kan delta uansett hvor de bor.

Hvis du er en kvinne eller mann som ønsker å hjelpe oss med å nå ut med Bitcoin og Blockchain-budskapet, send en epost til hei@norgesbitcoinforening (senest 1. mars) og fortell litt om deg selv og hva du vil og kan bidra med. Medlemmene i foreningen velger de nye styremedlemmene på Årsmøtet 19. mars 2018.

By | 2018-02-12T10:20:57+00:00 februar 12th, 2018|Arkiv, Nyheter|0 Comments