Norges Bitcoin- og Blockchainforening
er glade for å kunngjøre den første

BLOCKCHAIN AFTER WORK
Torsdag 16 november kl. 18.00

Vi møtes uformelt for å snakke om Blockchain-teknologier. Hva er en Blockchain? Hvordan kan vi bruke den i den virkelige verden? Er det noen gode brukstilfeller?

Program:

18:00 – Introduksjon av Stephan Nilsson – leder for NBBF

18:05 – Nicholas O’Malley (nestleder NBBF) vil gi sin Blockchain-presentasjon som han ga til Stortinget i september.

18:30 – Snakkestund med Stephan og Nicholas

18:40 – Mingle

Sted: Kasbah Café ved Alexander Kiellands plass i Oslo (inngang via Maridalsveien).

Gratis inngang.

Norway Bitcoin and Blockchain Association
is excited to announce the first

BLOCKCHAIN AFTER WORK
Thursday November 16, @ 6 pm

We meet informally to talk about Blockchain technologies. What is a Blockchain? How can we use it in the real world? Are there any good use cases?

Program:

6.00 – Introduction by Stephan Nilsson – president of NBBF

6.05 – Nicholas O’Malley – vice-president NBBF – will give his Blockchain presentation that he gave at Stortinget (the Parlamentet) in September.

6.30 – Small talk with Stephan and Nicholas

6.40 – Mingle

Location: Kasbah Café at Alexander Kiellands plass in Oslo (entrance via Maridalsveien).

Free entrance.

Et samarbeid med The Kasbah Hub & The Kasbah